BM i mobildisko genoplives

BM i mobildisko genoplives
BM i mobildisko blev i en lang årrække holdt i Aakirkebyhallerne. Arkivfoto: Henning Sigvardsen
NYHED | RØNNE
16. JAN 2022 • 15:30
Holger Larsen
Journalist

Nyt eventbureau arrangerer Danish Disco Battle 2022.

Mange bornholmere, der var unge i 1990’erne og 00’erne, husker sikkert, hvordan de valfartede til DM for mobile diskoteker, som hvert år blev holdt i Aakirkebyhallerne.

Nu bliver den dengang så populære konkurrence genoplivet af et lille, nyt eventbureau på Bornholm som bureauets første arrangement. Det bliver under navnet Danish Disco Battle 2022 i Rønne Idrætshal lørdag den 26. marts. Det oplyser Thomas Viborg fra Pineapple Events i en pressemeddelelse.

Ungdomsskolerne er inviteret til arrangementet, hvor hver deltager får en halv time til at vise deres kunnen som dj. De bliver vurderet af en dommerjury, mens publikum har indflydelse via en sms-afstemning.

Thomas Viborg fortæller, at målet for det nye bureau er at blive førende inden for den bornholmske klubscene. Han fortæller, at man allerede har et godt samarbejde med Musikhuzet og håber også at kunne samarbejde med idrætsforeninger og ungdomsklubber.

– Alle events er båret af frivillige og lokale ildsjæle, der ønsker mere aktivitet for de unge og modne bornholmere, fortæller han.