Savnet person fundet efter nat i det fri: Helikopter var afgørende i eftersøgning

Savnet person fundet efter nat i det fri: Helikopter var afgørende i eftersøgning
En helikopter fra Forsvaret spillede en afgørende rolle, da det tidligt tirsdag morgen lykkedes at finde en savnet person i udkanten af Rønne. Foto: presse-fotos.dk
NYHED | RØNNE | 16. AUG 2022 • 06:36
Jakob Nørmark
Journalist
NYHED | RØNNE
16. AUG 2022 • 06:36

Tidligt tirsdag morgen har eftersøgningen efter en savnet person i Rønne båret frugt.

En helikopter fra Forsvaret deltog i arbejdet, som førte til, at den savnede person blev fundet i god behold efter en aften og nat udenfor. Personen forsvandt fra sin bopæl klokken 16.30 mandag.

Bornholms Politi, der ikke ønsker at oplyse køn eller alder på den savnede, fik anmeldelsen sent i aftes og iværksatte en humanitær eftersøgning med droner og hunde. Undervejs fik politiet støtte af en helikopter fra Forsvaret, og det var takket være helikopteren, at den savnede person blev fundet.

– Ved assistance fra Forsvarets redningshelikopter, som har nogle muligheder for at overskue terræn bedre end alt andet, lykkedes det at finde personen, fortæller vagthavende ved Bornholms Politi, Mikkel Brochorst.

Han meddeler, at den savnede person blev kørt til kontrol på hospitalet, men skulle være i god behold.

– Vejret har selvfølgelig været en afgørende faktor, siger vagthavende med henvisning til de lune temperaturer.

Eftersøgningen udsprang fra området ved Snorrebakken, og Tidende har modtaget henvendelser fra beboere i det østlige og nordlige Rønne, som er blevet holdt vågen af den cirkulerende redningshelikopter.

 

Den forsvundne person blev fundet i god behold nær Snorrebakken. Foto: Presse-fotos.dk