Thomasberg tror stadig på guld efter uafgjort i Farum

21. MAJ 2024 • 01:07SPORT

Mesterskabet er ikke længere i FC Midtjyllands egne hænder, men Thomas Thomasberg bevarer troen.

Trods mandagens skuffende uafgjorte resultat mod FC Nordsjælland er FC Midtjyllands cheftræner, Thomas Thomasberg, ikke overbevist om, at mesterskabet er afgjort endnu.

Det siger han efter 3-3-kampen i Farum.

- Vi tror stadig på det. Alt kan stadig ske i den her Superliga, så vi skal gøre arbejdet færdigt på søndag og vinde vores kamp, og så må vi se, om det er nok, siger Thomas Thomasberg til FC Midtjyllands hjemmeside.

FC Midtjylland kom bagud 0-3 i første halvleg, men fik udlignet til 3-3 og var senere et stolpeskud fra at komme foran 4-3.

Resultatet betyder, at midtjyderne ikke længere selv kan afgøre mesterskabet.

Brøndby og FCM ligger i spidsen for ligaen med hver 62 point, men Brøndby har den klare fordel, at holdet har en målforskel, der er syv mål bedre end midtjydernes.

Dermed kan Brøndby med al sandsynlighed sikre guldet på hjemmebane ved at slå AGF, selv om FCM samtidig skulle slå Silkeborg i Herning.

- Jeg er skuffet lige nu. Når jeg kigger på vores indsats og det, vi smed i kampen, er der nogle ting defensivt, vi skal gøre bedre, men det spillemæssige og mentaliteten er godkendt, siger Thomasberg.

Med det uafgjorte resultat har FCN til gengæld udspillet sin guldchance.

Cheftræner Johannes Hoff Thorup er ærgerlig over at have smidt 3-0-føringen, men er alligevel begejstret for præstationen.

- Nu synes jeg, at vi med rette kan sige, at vi er et af de bedst spillende hold i Danmark. Og at vi også med rette kan sige, at når vi gør det, så kan vi også række ud efter toppositionerne i dansk fodbold, siger han.

FC Nordsjælland møder i sidste spillerunde FCK, der også stadig er med i mesterskabskampen. FCK skal dog håbe, at både Brøndby og FCM smider point i sidste kamp.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU