Straffesparksintriger overskygger Pochettinos sejrsglæde

16. APR 2024 • 03:06SPORT

Chelsea var foran 4-0 mod Everton, da holdet blev tildelt et straffespark, der næsten endte i håndgemæng.

Chelseas cheftræner, Mauricio Pochettino, skulle have været helt oppe at ringe efter 6-0-sejren over Everton mandag.

Men i stedet for at fejre eksempelvis Cole Palmers fire mål, kastede Pochettino i stedet sin vrede mod de spillere, der kom op at toppes på banen, da Chelsea ved stillingen 4-0 blev tildelt et straffespark.

- Spillerne ved, at straffesparkskytten er Palmer. Jeg er så, så vred over situationen, siger Pochettino ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Jeg vil gerne undskylde for vores optræden over for de lande, der så med, siger han videre.

Noni Madueke mente, at han skulle tage straffesparket, men Palmer, der er fast straffesparksskytte, mente noget andet. Det udviklede sig næsten til håndgemæng.

Palmer måtte have hjælp fra to holdkammerater til at flå bolden fra Madueke. Det var den svære del af scoringen, for Palmer scorede usvigeligt sikkert til 5-0 fra 11-meterpletten.

Pochettino ærgrer sig over, at storsejren ikke endte med at tage al fokus.

- Du kan ikke opføre dig sådan. Det er en skam, at vi bliver nødt til at tale om det efter sådan en utrolig kamp. Spillerne bliver nødt til at vise, at de er sultne efter at score, men ikke i sådan en type situation.

- Jeg vil ikke acceptere det igen. Det lover jeg, siger træneren.

Med sejren ligger Chelsea nummer ni med 47 point. Everton har på 16.-pladsen 27 point og er kun to point over nedrykningsstregen.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU