Sisto om kritik af niveauet: Kan ikke tage det seriøst

30. MAR 2023 • 16:27SPORT

I sin egen podcast forholder Pione Sisto sig kritisk til Claus Steinleins udsagn om, at han ikke er god nok.

Pione Sisto er langt fra holdet i FC Midtjylland, men i offentligheden har han ikke forholdt sig til sin situation før nu.

I podcasten "Inside By Sisto" fortæller han om sin reaktion på nogle af de historier om offensivspilleren, som har fyldt mediernes spalter.

Noget er rigtigt, andet er ikke, mener han.

FC Midtjyllands direktør, Claus Steinlein, har offentligt givet udtryk for, at Sisto ikke er god nok til truppen for tiden. Men det affejer Sisto.

- Jeg kan ikke tage det seriøst. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forholde mig til det. For folk kommer og siger: "Han siger til mig, du ikke er bedre end de 23, der er i truppen lige nu".

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, for jeg kan ikke tage det seriøst. Det er måske derfor, jeg ikke engang har været ude at sige noget, lyder det fra Sisto.

Den tidligere landsholdsspiller siger, at det er udtryk for FC Midtjyllands måde at gøre tingene på. Den er ikke altid direkte over for spilleren, mener han.

- Jeg har ikke noget imod det. Det handler om at forstå, hvordan spillet og spillets regler er. Det er ikke at sige, om det er fair eller unfair. Det er den måde, de driver deres virksomhed på, siger Sisto.

Selv om Sisto lige nu er helt ude i kulden, forsøger han stadig at holde sig klar, fortæller han.

- Det er ikke op til mig, det her. Men det er derfor, du ser mig ude at træne. Det er derfor, jeg stadig står tidligt op, og derfor jeg tager i Fitness World. Det er derfor, jeg skal til Tyskland nu her hos en fysisk træner. De her ting gør jeg, fordi jeg bliver nødt til at være skarp til, hvad end der sker.

- Nu får vi en ny træner. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske. Life is crazy nogle gange, men hvis der lige pludselig kommer en klub, skal jeg være klar til det, siger han.

28-årige Sisto står noteret for 156 kampe i Superligaen.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU