Pyroteknik og brag afbryder Göteborg-derby

30. SEP 2024 • 22:19SPORT

Opgøret mellem IFK Göteborg og Gais var længe afbrudt, før danske Laurs Skjellerup cementerede IFK-sejr.

Næsten tre timer tog det mandag aften at afvikle lokalopgøret mellem IFK Göteborg og Gais i Allsvenskan.

Voldsomme mængder af pyroteknik medvirkede til, at kampen i længere tid var afbrudt.

Kampen havde kickoff klokken 19.10, men blev først fløjtet af, da klokken var 22.04. Og med IFK Göteborg som vinder med 2-0, blandt andet på mål af danske Laurs Skjellerup.

Anden halvleg var netop gået i gang, da de mange romerlys blev suppleret med høje brag, så kampens dommer ikke så andre muligheder end at sende spillerne tilbage i omklædningsrummene.

- Grunden til, at vi afbrød kampen, var den meget omfattende uro. Der var pyroteknik, brag og ild på tribunerne. Vi kunne ikke være sikre på, at alle var i sikkerhed. Derfor var vi nødt til at holde pause, siger en official - Nicklas Lauwell - til streamingtjenesten Max ifølge NTB.

Islandske Kolbeinn Thordarson scorede til 1-0 i første halvleg, og efter pausen øgede danske Laurs Skjellerup, der har en fortid i Randers og Hobro.

Det var en tiltrængt sejr for IFK Göteborg, der har flirtet med nedrykningsstregen, men nu ligger nummer 11 ud af 16 hold. Med sejren har holdet nu fem point ned til direkte nedrykning.

Gais ligger på sjettepladsen med fem runder tilbage.