Perfekt kamp sender quarterback ind i historiebøgerne

1. OKT 2024 • 09:13SPORT

Quarterbacken Jared Goff ramte på 18 ud af 18 kast for Detroit Lions, som besejrede Seattle Seahawks i NFL.

Jared Goff leverede natten til tirsdag dansk tid en præstation, som alle quarterbacks i NFL drømmer om.

I Detroit Lions' sejr på 42-29 hjemme over Seattle Seahawks ramte han på 18 ud af 18 kast. Det er aldrig sket før i NFL's historie, at en quarterback har forsøgt sig så mange gange uden at misse en eneste gang.

Goff kastede samlet for 292 yards og to touchdowns. For at det ikke skal være løgn, greb han selv et touchdown, som wide receiver Amon-Ra St. Brown kastede til ham.

Senere greb holdkammeraten St. Brown et touchdown fra Goff, og det var blot ottende gang i historien og anden gang siden 1985, at to spillere griber touchdowns fra hinanden i samme kamp.

Den ekstraordinære bedrift gik Lions-træner Dan Campbells næse forbi.

- Jeg har lige givet kampbolden til en anden. Nu har jeg virkelig dårlig samvittighed, siger han ifølge The New York Times med et grin på pressemødet efter kampen.

- Jeg vidste, at han havde spillet en virkelig god kamp. Jeg var ikke klar over, at han var perfekt. At han var 18 for 18, lyder det fra træneren.

Goff blev valgt som første mand i 2016-udgaven af draften, hvor klubberne skiftes til at vælge de bedste spillere fra amerikanske universiteter.

Karrieren blev indledt i Los Angeles Rams, men i 2021 skilte klubben sig af med ham i bytte for Matthew Stafford og adskillige draftvalg.

Lions er under Campbells ledelse gået fra at være et af NFL's dårligste til et af ligaens bedste hold.

I den forgangne sæson nåede holdet NFC-finalen, der svarer til semifinalen i slutspillet. Holdet fra delstaten Michigan har vundet tre af sine fire første kampe i denne sæson. Det samme har Seattle.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT