Mahomes raser mod dommer efter NFL-nederlag

11. DEC 2023 • 09:39SPORT

Dommer afviser, at Kansas City Chiefs har en sag i forhold til et offsidekald, der annullerede et touchdown.

Et genialt spil og et touchdown, der kunne have givet Kansas City Chiefs en sen føring mod Buffalo Bills i NFL, blev annulleret for en fejl.

I stedet endte Buffalo Bills med at vinde 20-17 over Kansas City Chiefs, der nu har indkasseret fire nederlag i de seneste seks kampe.

Patrick Mahomes, der er quarterback for Kansas City Chiefs, kastede sin hjelm ned i jorden i vrede, og flere holdkammerater var nødt til at holde ham tilbage, da han ville i kontakt med dommeren.

- Det er igen en kamp, hvor vi taler om dommerne. Det er ikke det, vi ønsker at se i NFL. Det er ikke, hvad vi ønsker for spillet, siger Mahomes til The Athletic.

Kansas City Chiefs-træner Andy Reid kaldte ifølge samme medie dommerens kald sent i kampen "en smule pinligt for National Football League".

Ifølge dommer Carl Cheffers var der dog intet at komme efter for Kansas City Chiefs, som havde en spiller, der stod klart i offside, da bolden blev sat i gang.

Det var Kansas City Chiefs receiver Kadarius Toney, der stod for langt fremme i den såkaldte neutrale zone. Derfor blev der kastet et gult flag fra dommeren, inden at Kansas City Chiefs scorede touchdown.

Buffalo Bills-quarterback Josh Allen var lettet over, at der var fejl på spillet, som også imponerede modstanderen.

- Det var måske det vildeste spil, jeg nogensinde har set i mit liv, siger Josh Allen ifølge AFP.

Det omtalte spil forløb således, at Mahomes kastede bolden til Travis Kelce, der overraskende smed bolden videre til Toney, der løb ned i end zone og scorede det touchdown, der kort efter blev annulleret.

Ifølge Mahomes burde dommerne dog havde advaret om Toneys position, som ifølge den iltre quarterback ikke havde indflydelse på spillet eller gav nogen fordel.

Dommeren afviser pure kritikken og understreger, at det er spillernes eget ansvar, hvordan de stiller sig på banen. Hvis en spiller vil have et råd, så skal spilleren selv efterspørge det. Det skete ikke.

- Og der er bestemt ikke påkrævet en advarsel fra os, når en spiller har stillet sig så langt frem, at vores udsyn til bolden er spærret, siger Cheffers ifølge The Athletic.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU