Japansk Brøndby-helt var syg under pragtpræstation

21. APR 2024 • 21:26SPORT

Yuito Suzuki leverede en topkamp med to scoringer mod FCM, men Brøndby-japaneren var faktisk halvsyg.

Den japanske Brøndby-kreatør Yuito Suzuki var her, der og alle vegne, da han lavede Brøndbys to mål i 2-1-sejren over FC Midtjylland.

Suzuki var Brøndbys omdrejningspunkt og var konstant involveret i topholdets spil. Dertil krydrede offensivspilleren sin præstation med to flotte langskudsmål.

Yuito Suzuki var dog sløj under den vigtige guldduel mod FCM, og det har japaneren været hele ugen op til. Det forklarer Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen.

- Suzuki er faktisk forkølet og snottet. Det har han også været i løbet af ugen, hvor vi har haft lidt sygdom.

- Så når han er rask, forventer jeg, at han kan spille endnu bedre, siger Jesper Sørensen med et smil.

Yuito Suzuki har udviklet sig til en vigtig brik i Brøndbys offensiv. Japaneren har i mesterskabsspillet fire kampe indtil videre lavet tre mål og lagt op til fire.

- Det var en enormt stærk præstation, vi så fra ham. Han er hurtig, teknisk stærk med begge fødder og afslutningsstærk. Han er ikke en, man typisk ser i Superligaen, siger Brøndby-træneren.

En af Yuito Suzukis kompagnoner på den centrale del af banen er Brøndbys Daniel Wass. Han lovpriser sin japanske holdkammerat og langskudsdrønet til 2-0 efter sejren søndag aften.

- Når man smider den ind fra 30 meter, så er det ikke for sjov. Han har bare nogle kvaliteter, som der ikke er ret mange, der har i den her liga, siger Wass.

2-1-sejren over FCM kom i land efter Yuito Suzukis to vigtige scoringer. Det efterlader Brøndby alene i front af Superligaen med tre point ned til midtjyderne på andenpladsen.

Med seks runder tilbage af sæsonen er det en favorabel situation, men Daniel Wass vil ikke lade spekulationerne om guld løbe ned i Brøndbys omklædningsrum.

- Vi lader alle mulige andre om at forudsige og vurdere guldkampen. Vi fokuserer kun på næste kamp, siger Wass.

Allerede om to spillerunder krydser Brøndby igen klinger med FCM i Herning.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU