Hollywood-stjerner lokker målmand Ben Foster ud af pension

24. MAR 2023 • 02:13SPORT

Den tidligere Manchester United- og England-målmand Ben Foster skal resten af sæsonen spille for Wrexham.

Den walisiske fodboldklub Wrexham fra femtebedste række har gjort lidt af et scoop.

Således har klubben, der ejes af Hollywood-stjernerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney, sikret sig den tidligere Manchester United- og England-målmand Ben Foster indtil slutningen af sæsonen.

Det oplyser Wrexham torsdag.

Bekræftelsen kommer i kølvandet på forlydender om, at Premier League-klubben Tottenham angiveligt har forsøgt at lokke den 39-årige Ben Foster ud af pensionen og midlertidigt erstatte den skadede førstemålmand Hugo Lloris.

Men i stedet bliver det altså Wrexham, som Ben Foster skal tørne ud for og hjælpe med at sikre en plads tilbage i League Two.

Ryan Reynolds og Rob McElhenney overtog Wrexham i november 2020.

Siden har de to skuespillere spyttet en del penge i klubben, hvilket blandt andet har givet Wrexham mulighed for at hente spillere, der ellers normalt er at finde i klubber fra højere rækker, herunder Paul Mullin.

Det har betydet, at Wrexham lige nu fører National League og dermed kan øjne en oprykning til League Two.

- Jeg er helt vildt begejstret, siger Ben Foster, som også spillede for Wrexham for 18 år siden, til klubbens hjemmeside.

- Klubben har ændret sig meget, siden jeg sidst var her, men det er dejligt at være tilbage, og det er også dejligt at være tilbage som spiller. Det bliver interessant at se, hvordan min krop har det efter træning i dag.

Ben Foster var tilbage i 2005 på lån i Wrexham fra Stoke City. Kort efter skiftede han til Manchester United.

- Hvis du havde sagt til mig for 18 år siden, at jeg ville få den karriere, jeg gjorde, så ville jeg sikkert ikke have troet på dig. For at være ærlig så skylder jeg Wrexham meget, siger Foster.

I de sidste fire år af sin karriere spillede Ben Foster for Watford.

Han meddelte i september sidste år, at han ville gå på pension. Inden da havde han takket nej til muligheden for at skrive kontrakt med Newcastle United.

Wrexham topper i øjeblikket National League med 94 point. Det er tre point mere end Notts County på andenpladsen og med en kamp i hånden.

Kun ét hold fra National League rykker automatisk op i League Two.

/ritzau/Reuters

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU