Fredberg fyrede dansk træner: Her er større potentiale

19. SEP 2024 • 18:57SPORT

Anderlecht vil give sig god tid til at finde en ny træner, efter at Brian Riemer er blevet fyret.

Brian Riemer og Jesper Fredberg ankom samtidig til Anderlecht, men nu er kun sidstnævnte tilbage.

Torsdag meddelte den belgiske fodboldklub, at Riemer var blevet fyret som træner. Det var ikke en rar samtale at have med landsmanden, erkender sportsdirektør Fredberg.

- Vi er her ikke kun på grund af Brian. I en fodboldklub vinder og taber man sammen. Man har ikke lyst til at sige farvel til en god medarbejder. Så alle skal kigge sig i spejlet og sørge for, at vi bliver stærkere som klub.

- Hvis man forsøger at gøre klubben bedre sammen i alle døgnets timer, er det trist at sige farvel. Men nu ser vi fremad, siger Jesper Fredberg til det belgiske medie sporza.

Anderlecht ligger på fjerdepladsen i den belgiske liga med 12 point for syv kampe. I de seneste tre opgør er det blot blevet til to point.

Pointhøsten er dog ikke hovedårsagen.

Klubben med de danske spillere Anders Dreyer, Kasper Dolberg og Mathias "Zanka" Jørgensen i truppen har potentiale til mere, mener Fredberg.

- Der er mange måder, man kan evaluere en træner på.

- Det kunne være resultater, men de var ikke dårlige. Der var også god stemning. Men der er også præstationerne og den måde, vi har spillet på. Vi tror på, at der er mere potentiale i holdet og folkene omkring det. Det var derfor, vi besluttede at stoppe samarbejdet, forklarer sportsdirektøren.

45-årige Riemer fik et år og ni måneder som træner for Anderlecht

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT