FCN fører ligaen: Vi skal tages seriøst i topkampen

3. OKT 2022 • 22:24SPORT

Mads Bidstrup mener ikke, det kan være held, når FC Nordsjælland fører Superligaen efter 11 spillerunder.

11. spillerunde har nået sin ende, og FC Nordsjælland ligger i toppen af Superligaen.

Det sker efter en meget overbevisende 3-1-sejr over et hidtil ubesejret Randers-hold, der havde store problemer mandag aften.

Selv om FCN kun har et enkelt points forspring på førstepladsen, så mener midtbanespiller Mads Bidstrup, at holdet skal tages seriøst i Superligaens topkamp.

- Jeg har det fantastisk. Det er fantastisk at være tilbage på førstepladsen. Vi havde en skidt præstation mod Horsens, så vi kom fantastisk tilbage fra den kamp – især måden vi vandt på i dag.

- Jeg tror, vi skal tages seriøst i topkampen. Nu har vi spillet 11 runder, og vi ligger nummer ét. Det kan ikke være heldigt hver gang.

- Hvis vi kan blive ved med at præstere sådan her, både individuelt og som hold, så tror jeg, det kan blive rigtig sjovt for os i år, siger Mads Bidstrup efter kampen.

Højrebacken Oliver Villadsen leverede en flot præstation mandag aften, og den unge FCN-spiller håber også på at kunne spille med om medaljer i denne sæson.

- Vores klare mål er top-6. Hvis vi så ender med at komme i top-6, så kan man så begynde at snakke om at spille med om medaljer, men lige nu er vores fokus på top-6.

- Vi står rigtigt godt lige nu. Det gør man hver gang, man får en sejr, siger Oliver Villadsen efter sejren.

Selv om de to FCN-spillere har stor tiltro til holdet i denne sæson, så har træner Flemming Pedersen ikke skænket mesterskabet så meget som en tanke.

- Det er op til den enkelte at vurdere, om vi er med i mesterskabskampen.

- Vi har slet ikke italesat de her ting internt. Når folk snakker om mesterskabet, så ryger det ind ad det ene øre og ud ad det andet.

- Det handler ikke om at tænke på, at vi skal vinde. Det handler om, hvordan vi vinder, og det er der fokus hele tiden er, siger Flemming Pedersen.

Mandag tog FC Nordsjælland sæsonens syvende sejr. Derudover er det blevet til to uafgjorte og to nederlag. I næste spillerunde venter en svær opgave for Superligaens tophold, når holdet gæster FC København i Parken.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU