FCM-keeper: Jeg er snart træt af at tabe til Brøndby

21. APR 2024 • 22:05SPORT

For fjerde gang i træk vandt Brøndby søndag over FCM i en afgørende topkamp. Det frustrerer midtjyderne.

Hvis man kan snakke om at have overhånden, er det uden tvivl det, som Brøndby har over FC Midtjylland i Superligaens mesterskabskamp.

Brøndby har nu vundet de seneste fire indbyrdes kampe mod midtjyderne. Søndag aften nedlagde Brøndby atter FCM med 2-1 og lagde sig alene i front af Superligaen.

Et udfald som midtjyderne efterhånden har prøvet for ofte, fastslår holdets målmand Jonas Lössl.

- Vi var rigtig tæt på at få point med, og det er jeg skuffet over. Jeg er snart træt af at tabe til Brøndby.

Kun tre point adskiller de to mandskaber i toppen, og derfor maner Lössl mere til ro. Brøndby og FCM mødes igen om to uger i Herning, og den kamp ser midtjyderne allerede frem til.

- Vi har bestemt ikke tabt guldet til Brøndby. Vi har niveauet til at vinde over dem, og det skal vi vise på hjemmebane. Vinder vi ikke den kamp, så må vi se indad, men der er stadig seks kampe igen, siger Jonas Lössl.

Brøndby har nedlagt FCM på hjemmebane i både denne sæsons grundspil og mesterskabsspillet. Den dårlige statistik afspejler dog ikke den reelle forskel på de to guldaspiranter, mener FCM's cheftræner.

- At vi har tabt de to kampe i Brøndby i denne sæson, er ikke et retvisende resultat for de kampe, der er foregået, siger Thomas Thomasberg.

I den modsatte lejr i guldkampen har Brøndby med søndagens sejr skabt et hul på tre point på førstepladsen.

Cheftræner Jesper Sørensen løber dog ikke med på snakken om favoritværdighed i den tætte Superligatop. I stedet fokuserer Brøndby-chefen på de mangler, hans mandskab også viste trods den sejren søndag.

- Tabellen kender vi jo alle sammen, og vi ved godt, hvordan det ser ud. Det må være op til andre at vurdere, om vi er favoritter til guldet. Det gider jeg faktisk ikke gå så meget op i.

- Jeg er glad for sejren. Men vi kan også se, at vi over en hel kamp skal præstere bedre. Vi kom for meget under pres i anden halvleg, siger Jesper Sørensen.

I næste runde i mesterskabsspillet skal Brøndby møde FC Nordsjælland, mens FCM skal til Silkeborg. Allerede i runden efter mødes de to igen til sæsonens sidste indbyrdes møde i Herning.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU