Falk udgår med knæskade - Cornelius er tilbage for FCK

13. SEP 2024 • 16:23SPORT

Andreas Cornelius er med i truppen hos FC København, som til gengæld må undvære Rasmus Falk.

Et par bemærkelsesværdige nyheder gemte sig fredag, da FC København offentliggjorde sin trup til lørdagens superligabrag mod FC Midtjylland.

Midtbanedirigenten Rasmus Falk er ude af kampen med en knæskade, mens Andreas Cornelius for første gang i sæsonen er en del af en kamptrup.

- Falk måtte udgå af dagens træning med et vrid i knæet. Han bliver undersøgt, og vi giver en status tidligt i næste uge, skriver FCK på klubbens hjemmeside.

31-årige Cornelius har været hårdt plaget af skader, siden han for to år siden vendte hjem til FC København, efter at han havde vundet det tyrkiske mesterskab med Trabzonspor.

I sidste sæson fik han spilletid i 23 kampe, men langt de fleste var som indskifter. Han scorede to mål - et af dem mod netop FC Midtjylland i Herning, hvor FCK ellers længe har haft det svært.

Københavnerne har tabt 11 ud af de seneste 14 opgør mod værterne og har blot trukket sig sejrrigt ud af et enkelt.

Det er langtfra godt nok, erkender FCK-træner Jacob Neestrup.

- Vi skal starte med at indse, at det er en ekstraordinært pinlig statistik, vi har haft i mange, mange, mange år i Herning. Vi skal over og være på dupperne, som jeg også synes, at vi var sidst, da vi var i Herning, siger han til TV 2 Sport.

Han medgiver, at holdet har haft svært ved at finde løsningerne til at nedlægge midtjyderne.

- Hvis jeg havde hele svaret, så havde jeg jo gjort noget ved det i forrige sæson. Der endte jeg desværre med ikke at knække koden, konstaterer FCK-træneren.

Kampen spilles lørdag klokken 18.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT