FA beskyldes for at gøre grin med hovedskader

9. DEC 2022 • 16:01SPORT

FA har publiceret video, hvor en spiller brager ind i et reklameskilt, og tilsat videoen en humørfyldt melodi.

Det Engelske Fodboldforbund (FA) bliver fredag beskyldt for at gøre grin med hovedskader i fodbold.

Hjerneskadeforeningen Headway er stærkt utilfreds med, at FA i en video på det sociale medie TikTok har lagt en video ud, hvor en fodboldspiller knalder hovedet ind i et reklameskilt bag et mål.

Videoen ledsages af en humørfyldt melodi for et slikprodukt.

- Vi er målløse over, at FA har lagt den afskyelige video ud på TikTok.

- At dele en video og tage let på, at nogen pådrager sig en hovedskade, er uden for vores fatteevne, lyder det fra direktør hos Headway Luke Griggs i en udtalelse fredag.

Det var Stockport-spilleren Macauley Southam-Hales, der onsdag aften kom galt afsted, da Stockport slog Charlton med 3-1 i den engelske FA Cup.

Her måtte spilleren på hospitalet, efter at han ramte et reklameskilt. Den 26-årige spiller var ifølge Stockport-træner Dave Challinor meget heldig med, at han ikke kom slemt til skade.

FA har efterfølgende fjernet videoen og undskyldt for, at den blev lagt ud på TikTok. Luke Griggs fra Headway håber, at fodboldforbundet tager ved lære af episoden.

- TikTok er en platform, som primært benyttes af de yngre generationer, hvor mange ser op til FA og regner med, at de sætter et godt eksempel, siger direktøren.

/ritzau/Reuters

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU