Alexander Bah bliver kørt fra banen efter stempling

19. SEP 2024 • 20:49SPORT

Alexander Bah blev kørt fra banen i første halvleg af Benficas Champions League-kamp mod Røde Stjerne.

Den danske landsholdsspiller Alexander Bah udgik torsdag aften med en skade i Benficas udekamp mod Røde Stjerne i Champions League.

26-årige Bah blev efter 33 minutter stemplet på sit venstre ben af Peter Olayinka i en duel i højre side af banen, hvor danskeren var udpeget som startende back.

Han nåede lige at rejse sig op, før han faldt til jorden og kaldte lægestaben til sig, mens han vred sig rundt i græsset i smerte.

Få minutter senere blev han kørt fra banen. På det tidspunkt var Benfica foran med 2-0 i Beograd, og Bah havde stået for assisten til Kerem Aktürkoglus åbningsmål. Kampen endte 2-1 i portugisisk favør.

Bah har længe været en fast del af landsholdet. Han spillede alle fire kampe under sommerens EM-slutrunde og var også med i de to Nations League-kampe under midlertidig landstræner Lars Knudsen tidligere på måneden.

Danmark spiller næste kamp mod Spanien på udebane 12. oktober, mens der tre dage senere venter en udekamp mod Schweiz.

Bah har tidligere i karrieren haft problemer med skader.

Den tidligere Sønderjyske- og Slavia Prag-spiller missede sidste år adskillige kampe for klub og landshold med en skade i foden, og senest døjede han op til EM med en muskelskade.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT