AGF-chef bekræfter dansk interesse for solgt profil

16. AUG 2022 • 06:00SPORT

AGF's Albert Grønbæk var en eftertragtet herre i hen over sommeren. Flere danske topklubber viste interesse.

Lørdag solgte Superligaklubben AGF det unge stjernefrø Albert Grønbæk for i omegnen af 25 millioner kroner til norske Bodø/Glimt. Salget var det største i AGF's historie.

Men Grønbæk havde tilsyneladende ikke behøvet at forlade Danmark. Tre danske topklubber viste nemlig interesse for Grønbæk.

Det fortalte cheftræner i AGF, Uwe Rösler, efter 1-0 sejren over Lyngby Boldklub mandag.

- I den sidste uge har vi afvist tre bud fra tre danske topklubber på Grønbæk, men vi ville helst ikke sælge ham til en anden dansk klub, og så kom der et godt bud fra Bodø/Glimt, sagde Uwe Rösler, der også fortalte, at Grønbæk havde besluttet at søge andre veje for lang tid siden.

Salget af Grønbæk efterlader et hul i AGF-truppen, og det skal naturligvis udfyldes, lyder det fra sportschef Stig Inge Bjørnebye.

- Vi skal som udgangspunkt hente flere spillere. Det er planen. Vi skal erstatte Grønbæk, det er klart. Så må vi se, om der er andet, vi skal. Vi har kigget på målmandsposten, som vi har sagt tidligere, udtalte Bjørnebye og fortsatte.

- Vi skal have en profil, som passer til vores strategi og spilfilosofi. Det skal være en med dynamik og aggressivitet. Vi kigger ikke blot på det individuelle, men også det relationelle. Det er planen, vi skal have flere ind.

Uwe Rösler roste sine to kolleger Stig Inge Bjørnebye og direktør Jacob Nielsen for at få den rigtige pris for Grønbæk, og han ønsker derudover profilen alt godt i fremtiden.

- Jacob og Stig gjorde et fantastisk arbejde med at maksimere indtægten for klubben. Jeg ville gerne have arbejdet med Albert, men jeg ønsker ham det bedste. Han er en god person, og han ville prøve noget andet, siger træneren.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU