Streamingtjenesten C More lukker ved årsskiftet

20. NOV 2023 • 14:50ERHVERV/POLITIK

Fra 2024 kan man ikke se film og serier ved C More. Derfor henviser de til partnere som TV 2 Play og YouSee.

Når året er slut, vil det ikke længere være muligt at se film og serier via streamingtjenesten C Mores hjemmeside eller app.

Det oplyser C More i en nyhed på tjenestens hjemmeside. Ifølge Jens Andreasen, der er landechef for C More, vil de i stedet fokusere på deres partnere.

- Årsagen er, at vi - i al den tid C More har været på markedet - primært har fokuseret på vores aftaler med andre partnere på markedet.

- Og det har altid været den største forretningsplan for os, så det vil vi gerne udvikle noget mere. Derfor nedprioriterer vi vores egen kundebase ved at lukke den forretning ned, siger han.

I stedet henviser de til, at man kan se film og serier efter den 1. januar 2024 hos deres partnere, som blandt andet er TV 2 Play og YouSee.

- For kunderne betyder det, at de, som har købt adgang direkte hos os, har sidste dag på vores platform den 31. december, siger Jens Andreasen.

Abonnementet vil derfor udløbe automatisk ved udgangen af året.

C More dækker over en række forskellige tv-kanaler og streamingtjenester rundt omkring i verden.

Førhen hed C More Canal+ og var den første betalingskanal i verden. Den blev oprettet i Frankrig tilbage i 1980'erne, men er i dag ejet af den svenske koncern TV4 Gruppen.

På streamingtjenesten har man kunnet se serier i mange forskellige genrer - eksempelvis HBO-serien "Vikings", den nye udgave af "Beverly Hills 90210" og den danske serie "Broen".

Desuden har streamingtjenesten både budt på kærlighedsfilm, komedier, actionfilm og historiske film.

/ritzau/

MESTE LÆST ERHVERV-POLITIK (48 T)

SENESTE RITZAU