Trøst dansede med elever: 'Man kan ikke undgå godt humør'

NYHED | HASLE | ABONNENT | 14. JUN 2022 • 14:20
NYHED | HASLE | ABONNENT
14. JUN 2022 • 14:20

Tirsdag var Jacob Trøst på besøg på Svartingedal Skole i Hasle, hvor han fik talt med elever og lærere.

Borgmester Jacob Trøst var i tirsdag formiddag på besøg på Svartingedal Skole i Hasle. Her brugte han et par timer på at mødes med både elever og lærere, og formålet med besøget er ifølge Jacob Trøst at lære skolen bedre at kende.

– I dag var det Svartingedal Skolen, jeg besøgte, men generelt er der sket lidt siden jeg selv gik i skole. Jeg ville gerne ud og opleve miljøet.

Borgmesteren fortæller, at han i løbet af nogle timer om formiddagen blandt andet var på besøg i en 2. klasse og var med i deres undervisning.

– Vi stillede hinanden spørgsmål to og to. Så var jeg også inde i en 8. klasse, hvor eleverne fremlagde et stykke musik, de havde lavet. Vi talte også lidt politik og om, hvad borgmesteren laver. Og så har jeg været til møde med nogle fra elevrådet, som fortalte om, hvad der er godt ved skolen her. De synes, at lærerne, skolen og frikvarterne var gode. De var i det hele taget meget positive over skolen.

Ifølge Jacob Trøst var mange af eleverne 'nok spændte på at møde borgmesteren', og han fortæller, at mange har stillet spørgsmål.

– Det har spurgt ind til, hvordan det er at være borgmester, hvad jeg laver, og hvordan man bliver borgmester. Og hvad jeg fokuserer på lige nu, og hvad der ligger på mit skrivebord lige nu. Meget bredt og afvekslende.

– Det har været en meget god dag og meget spændende at lære skolen at kende og møde eleverne. Det var dejligt. Det er glade og tror også mange har været spændt på at møde borgmesteren.

Borgmesterens besøg blev sluttet af med en fællesdans i skolegården, hvor han dansede sammen med skolens elever og lærere.

– Det var et frisk indslag. Meget festligt, og man kan jo ikke undgå at komme i godt humør af den dans, afslutter Jacob Trøst. 

Der var highfives til borgmesteren efter dansen. Foto: Line Søndergaard Hansen