Spiritusproducent opruster i Jylland

Spiritusproducent opruster i Jylland
34-årige Christian Mohr er Bornholm Spirits' nye mand i Jylland, hvor han som account manager både skal vedligeholde eksisterende kunder og opdyrke nye. Pressefoto
NYHED | BORNHOLM
18. JAN 2022 • 09:02
Henrik Nielsen
Journalist

Bornholm Spirits' ambition er at blive en af Danmarks største producenter og distributører af kvalitetsspiritus.

Firmaet Bornholm Spirits opruster på det jyske marked med ansættelsen af Christian Mohr, som både skal vedligeholde eksisterende kunder og opdyrke nye. Han kommer med flere års erfaring fra Det Danske Spiritus Kompagni som konsulent i Midt- og Nordjylland.

– Hos Bornholm Spirits skal succesen skabes hver dag, hvilket passer perfekt til mit iværksættergen, og så bygger stillingen videre på min erfaring fra Det Danske Spiritus Kompagni. Jeg glæder mig meget til at arbejde med den voksende produktserie og være med til at indfri firmaets ambitioner, siger Christian Mohr i en pressemeddelelse.

Bornholm Spirits' hovedkontor ligger i Amaliegade i København, men al produktion foregår i Nexø. Sidste år overtog selskabet Den Bornholmske Spritfabrik.

– Vores ambition er klart at blive en af Danmarks største producenter og distributører af kvalitetsspiritus. For at vedligeholde den medvind, vi oplever, har vi nu oprustet i det jyske med Christian Mohr, der får ansvaret for at servicere vores mange kunder i Jylland, siger Jesper Beckmann fra Bornholm Spirits i pressemeddelelsen.