Sommerjob førte til foreløbig 40 års ansættelse
Kenneth Nielsen har 40 års jubilæum den 23. juni. Foto: Bygma

| GRATIS
21. JUN 2021 • 05:49
Af: Holger Larsen

Sommerjob førte til foreløbig 40 års ansættelse

JUBILAR

Kenneth Nielsen, der er sælger i Bygma Rønne, kan fejre 40 års jubilæum den 23. juni.

Det startede med et sommerjob på trælasten. Men da sommerferien var slut, havde Kenneth Nielsen, der efter 9. klasse var gevaldigt skoletræt, lyst til at blive i jobbet. Det fik han lov til, fortæller Bygma i en pressemeddelelse.

Nu 40 år senere er arbejdsadressen stadig Zahrtmannsvej 67, omend virksomheden ikke længere hedder Fridolf & Bidstrup, men Bygma.

Det var dog ikke tilfældigt, at Kenneth valgte at arbejde i byggebranchen. Hans far, onkler, nevøer og andre familiemedlemmer er beskæftiget i håndværksfag og er enten murere, tømrere eller snedkere.

– Jeg kan godt lide at se ting blive bygget op, fortæller Kenneth, hvis yndlingsfag i skolen var sløjd.

– Men jeg ville også gerne lære at sælge, og jeg var fascineret af muligheden for at arbejde med mange forskellige typer produkter, som man jo gør på en trælast. Så jeg tog en handelsmedhjælperuddannelse og gik i mesterlære som trælasthandler.

Kunders børn er kunder

Kenneth Nielsen betjener i dag en stor kreds af kunder i Bygma Rønne. Han er løsningsorienteret og holder af at hjælpe kunderne med både større og mindre sager, ligesom han finder god udfordring i at stykke tilbud sammen til licitationer, fortæller Bygma.

– Jeg har været her så længe, at jeg nu ser næste generation af kunder komme i forretningen. Det er meget motiverende at have kendt mange af de nuværende kunder, siden de kom her med deres forældre, og jeg henter meget energi i netop kundekontakten, siger han.

Kenneth Nielsen er gift med Tina og bor i eget hus i Sorthat tæt på skov og strand. Han elsker at gå ture med hunden og nyder naturen og årstidernes skiften, blandt andet som lystfisker. Kenneth og hustruen rejser gerne til udlandet flere gange om året, allerhelst til yndlingsdestinationen Kreta. Sammen har de to voksne børn. Deres søn arbejder også i Bygma Rønne, mens datteren har job på Sjælland.

Åbent hus

40 års jubilæet bliver fejret på dagen med morgenmad med kollegaerne og åbent hus fra kl. 10-13 for kunderne.Flere nyheder