Revisionsfirma får ny medejer og vil opruste

Revisionsfirma får ny medejer og vil opruste
Statsautoriseret revisor og indehaver i Nexø Revision, Katja Møller Petersen, og Daniel Barslund, adm. direktør i Ocean Prawns, har indledt et tættere samarbejde. Pressefoto
NYHED | 12. SEP 2024 • 15:35
Holger Larsen
Journalist
NYHED
12. SEP 2024 • 15:35

Ocean Prawns har købt sig ind i Nexø Revision.

Nexø Revision vil i nær fremtid opruste med flere medarbejdere til at varetage en bredere udbud af opgaver, som vil komme nuværende og fremtidige kunder til gavn.

Det fremgår af en pressemeddelelse, som er udsendt i anledning af, at den bornholmske rejekoncern Ocean Prawns pr. 1. september har købt sig ind i Nexø Revision.

– Vi er i dag ni medarbejdere, og lige nu kan vi minimum bruge to nye medarbejdere, siger Katja Møller Petersen, statsautoriseret revisor og indehaver af Nexø Revision.

Ocean Prawns har gennem mange år har haft et tæt samarbejde med det lokale revisionsfirma, som står for udarbejdelse af koncernens regnskab. Det nye partnerskab cementerer samarbejdet med ambitioner om yderligere udvikling, skriver parterne i pressemeddelelsen.

Stigende behov

Beslutningen om det tættere partnerskab bunder i et ønske fra Ocean Prawns om at knytte Nexø Revisions ressourcer og viden endnu tættere til koncernen.

– Som en relativt stor og kompleks koncern oplever vi et stigende behov for sparring og rådgivning fra ekstern side, når det gælder krav fra myndigheder og omverden, især indenfor ESG (miljø, social ansvarlighed og god ledelse), GDPR og anden governance, siger Daniel Barslund, adm. direktør i Ocean Prawns.

– Derfor ser vi en stor værdi i at få knyttet den ekspertise og de dygtige medarbejdere hos Nexø Revision tættere på os for at navigere endnu mere effektivt i dette komplekse landskab, tilføjer direktøren.

Nye muligheder

For Nexø Revision betyder det nye partnerskab nye muligheder for rådgivende opgaver, hvilket styrker firmaets position. Katja Møller Petersen ser meget frem til det tættere samarbejde.

– Det nye setup sikrer nogle nye spændende opgaver og giver revisionskontoret mulighed for at bruge sin viden og ressourcer på en ny måde. Det er til stor motivation for mig selv og mine medarbejdere, som udover at varetage de klassiske revisions- og regnskabsopgaver, får mulighed for at udvikle sig inden for nye områder. Nexø Revision kan allerede nu tilbyde rådgivning inden for bæredygtighed, idet jeg er certificeret bæredygtighedsrevisor, siger Katja Møller Petersen.

Hun forsikrer, at det tættere partnerskab med Ocean Prawns ikke vil medføre ændringer for eksisterende kunder, men at disse også vil få gavn af nye tiltag.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT