Restauratør bliver ny formand i Horesta

Restauratør bliver ny formand i Horesta
Christian Froberg fra Ekkodalshuset bliver ny formand for arbejdsgiverne i Horesta. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | 9. MAJ 2022 • 09:20
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
9. MAJ 2022 • 09:20

Ekkodalshusets Christian Froberg er blevet formand for Horesta Arbejdsgiver på Bornholm


Christian Froberg fra Ekkodalshuset er ny formand for Horestas arbejdsgiverforening på Bornholm. Det blev besluttet på et konstituerende bestyrelsesmøde.

– Jeg er glad for medlemmernes tillid, og jeg ser frem til det fortsatte arbejde med at italesætte erhvervets udfordringer på Bornholm og forbedre branchens vilkår. Det er vigtigt, at vi som branche står sammen og i fællesskab løser de udfordringer, som erhvervet lige nu står over for, siger han i en pressemeddelelse.

Det gælder blandt andet på arbejdskraftområdet, og så skal erhvervet tales op, så endnu flere unge mennesker ser en fremtid her, mener den nye lokalformand for hotel- og restaurationsbranchens arbejdsgiverforening.

Horesta Arbejdsgiver Bornholm består nu af formand Christian Froberg, næstformand Gabriella Jantzen fra Restaurant Le Port og bestyrelsesmedlem Michael Wolfsberg fra Hotel Gudhjem.

Benny Schou fortsætter som formand for Horestas Brancheforening på Bornholm, hvor Lone Kirk fra Hotel Skovly og Line Juhl Kronow fra Danhostel i Sandvig er nye ansigter i bestyrelsen.

Derudover sidder Christian Froberg, Michael Wolfsberg, Gabriella Jantzen samt Pernille Kofod Lydolph fra Destination Bornholm i bestyrelsen. Lene Feldthus Andersen fra Pyttegården er valgt som observatør. heni