Restauratør inviterer kollega til kokketræf
Troels Madsen fra Restaurant Molen i Nexø skal sammen med sit hold dyste mod Martin Reckendorffs hold fra Restaurant 1B i Svaneke. Arkivfoto: Berit Hvassum

RESTAURANT | SNOGEBÆK
22. OKT 2021 • 07:12
Henrik Nielsen
Journalist

Restauratør inviterer kollega til kokketræf

For et par år siden lagde kok Troels Madsen sammen med sin kompagnon Daniel Kruse lokaler til en kokkedyst mellem dem og de rutinerede kolleger Tom Stobberup og Jan Gildam. Dysten på Christianshøjkroen blev et tilløbsstykke, og det var meningen at gentage den sidste år, men det spændte corona ben for.

Nu er kroen kommet på nye hænder, men derfor får Troels Madsen alligevel chancen for at teste sine evner i selskab med en restauratørkollega. Martin Reckendorff på Restaurant 1B i Svaneke har således inviteret Troels Madsen og hele hans hold fra Restaurant Molen i Nexø til kokketræf.

Det fremgår af et opslag på Facebook.

For at få plads til så mange som muligt foregår træffet på Restaurant Æblehaven i Snogebæk, som Martin Reckendorff også driver.

Hvis man vil overvære træffet og smage resultaterne, skal man bestille bord lørdag den 13. november.

I den første udgave af denne historie fremgik det, at der er tale om en kokkedyst. Det er der ikke. Der er tale om et kokketræf.Flere nyheder