Partnerskab skal sikre svømmebade bedre service
Enviro Process Denmark har blandt andet opført nyt anlæg hos Klemensker Svømmebad. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

SERVICE | BORNHOLM | GRATIS
7. JUL 2021 • 13:42
Henrik Nielsen
Journalist

Partnerskab skal sikre svømmebade bedre service

På denne tid af året er svømmebade fyldt med glade badegæster. Det er derfor vigtigt, at driften er velfungerende og både teknisk og hygiejnisk forsvarlig i alle situationer. Det skal et nyt partnerskab være med til at sikre, fremgår det af en pressemeddelelse.

Enviro Process Denmark A/S leverer ydelser til svømmebadsbranchen og har netop indgået et betroet partnerskab med Axel Sørensen A/S, som træder til ved udfordringer i løbet sæsonen og sikrer lokale ressourcer med særligt fokus på vandbehandling.

Ifølge pressemeddelelsen har det været et ønske fra de lokale svømmebade at have pålidelig service og teknisk kompetence her på øen. Resultatet er Enviro Process Bornholm, som personalet i svømmebadene kan ringe til, når der er brug for assistance til at tackle udfordringer med vandbehandling eller vandkvalitet.


Teknisk chef Jean Kristensen fra Enviro Process Denmark A/S og Anders Aaby Svendsen fra Axel Sørensen A/S giver hånd på et nyt partnerskab, der skal sikre bornholmske svømmebade bedre service. Pressefoto

Arbejdet vil blive udført i nært samarbejde med Enviro Process' danske og svenske serviceorganisation, som tæller mere end 25 teknikere, der udelukkende arbejder med service til offentlige svømmebade.

På Bornholm har Enviro Process Denmark opført nye anlæg på Rehabilitering Sønderbo, Strandhotel Balka Søbad og Klemensker Svømmebad.



Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder