Østbornholms største hotel er sat til salg

Østbornholms største hotel er sat til salg
Hotel Gudhjem er sat til salg. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
23. JUN 2022 • 18:06
Jesper Gynther
Journalist

Hotel Gudhjem er blevet sat til salg for 20 millioner kroner, oplyser ejendomsmægler Löwe Bruun Bornholm i en pressemeddelelse.

Hvis man har 20 millioner kroner, kan man nu købe Hotel Gudhjem, som er det største hotel på Østbornholm med i alt 2.238 kvadratmeter under tag og 57 værelser, en penthouselejlighed, samt et separat hus, der tidligere er blevet anvendt til personalebolig.

Hotellet har også flere gårdhaver, forskellige tagterrasser, kæmpe restaurant og billiard/bibliotekslokale, petanquebane, græsområde, og den store indendørspool med direkte udgang til lukket klippehave indbyder til mange forskellige anvendelsesmuligheder - afhængig af sæsonen.

Fra 1918 var hotellet afholdshotel, og i de seneste 52 år har familien Wolfsberg med sikker hånd drevet Hotel Gudhjem. Det er Stine og Michael Wolfsberg, der i dag ejer og driver hotellet.

– Vi har elsket hvert sekund vi har tilbragt på hotellet, men vi er ved at være der, hvor vi tænker over, hvad vi skal bruge de næste 52 år af vores liv på, siger Stine Wolfsberg.

Parret sætter hotellet til salg i en tid, hvor Gudhjem er under stor forandring. Byens øvrige hoteller har indenfor det seneste år skiftet hænder, og de nye ejere på både Melsted Badehotel, Jantzens Hotel, Hotel Klippen, Therns Hotel og Vandrehjemmet ønsker alle at højne både det gastronomiske niveau i byen, samtidig med at alle steder gennemgår eller har gennemgået renovering.

– Og alle disse nye stærke ressourcer har en fælles ambition om, at Gudhjem i højere grad skal være en helsårsby. Bare i år er hele fire nye spisesteder kommet til, hvor seneste skud på stammen, er Mikkeller Bar med et mexicansk køkken i bygningen ved siden af Hotel Gudhjem. Og denne energiske driftige vækstbølge, tror vi på, at Hotel Gudhjem har alle forudsætninger for at blive en væsentlige del af, siger Michael Wolfsberg. 

Hotel Gudhjem er sat til salg igennem ejendomsmægler Löwe Bruun Bornholm, og prisen er 20.000.000 kroner.

Fotos: Löwe Bruun Bornholm