Nyt firma har vokseværk

NYHED | 12. JUL 2024 • 05:30
NYHED
12. JUL 2024 • 05:30

Bornholms Materieludlejning ApS startede op i foråret, og nu overtager de allerede en anden udlejningsforretning.

Siden opstarten omkring påske har Bornholms Materieludlejning oplevet betydelig vækst, og derfor overtager de altså også udlejningsforretningen hos MK Udlejning. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Udvidelsen er en markant udvikling for virksomheden, som lejer et udvalg af maskiner ud til private og erhvervskunder, som står og savner det rette udstyr til deres projekter.

I virksomheden ser man ekspansionen som et tegn på, at der er noget der fungerer rigtig godt, og de gætter på, at det er det brugervenlige bookingsystem og de fleksible åbningstider, som har været med til at sikre virksomhedens hurtige vækst.

Med opkøbet af MK-udlejning udvider Bornholms Materieludlejning deres sortiment yderligere og styrker deres position på markedet.

– Vi er meget glade for at kunne byde MK Udlejnings kunder velkommen til Bornholms Materieludlejning, udtaler Markus Brunke, medejer af Bornholms Materieludlejning ApS.

– Vi ser frem til at kunne tilbyde dem samme høje standard og gode service, som vores nuværende kunder nyder godt af.

Bornholms Materieludlejning holder til på Aarsballevej, og de håber på fortsat vækst og ser frem til at betjene bornholmerne med pålidelig og overkommelig maskinudlejning.

FÅ ABONNEMENT