KH Maskinfabrik får ny bestyrelsesformand

KH Maskinfabrik får ny bestyrelsesformand
Steen Nielsen indtræder som ny bestyrelsesformand for KH Maskinfabrik. Pressefoto
NOTITS | 30. NOV 2022 • 18:52
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
30. NOV 2022 • 18:52

Den tidligere Jensen Denmark direktør Steen Nielsen skal bidrage til en stærkere fremtid for KH Maskinfabrik og træder ind som arbejdende bestyrelsesformand.

Efter et par svære år under corona-krisen har parterne bag selskabet KH Maskinfabrik været på udkig efter en bestyrelsesprofil med større branchekendskab, der skal indgå i en tæt sparring med ledelsen. Det har man nu fundet i Steen Nielsen, som indtræder som bestyrelsesformand i KH Maskinfabrik, fremgår det af en pressemeddelelse.

Steen Nielsen har et bredt og indgående kendskab til metalindustri i Danmark og internationalt gennem sine ledelsesposter over mere end 30 år i F.L. Smidth A/S og JENSEN Gruppen, ved bestyrelsesposter i produktionsvirksomheder og i DI, herunder formandskab for Fremstillings Industrien i Danmark.

– Det bliver kort sagt en stærk sparringspartner, som skal være med til at sikre, at KH Maskinfabrik bliver endnu mere konkurrencedygtig i fremtiden, fortæller Daniel Barslund, som er medejer og nu tidligere formand.

Af pressemeddelelsen fremgår det også, at Claus Duevang, direktør for KH Maskinfabrik, ligeledes ser frem til et tæt samarbejde med Steen Nielsen omkring virksomhedens fortsatte udvikling.

Om KH Maskinfabrik

KH Maskinfabrik fremstiller stålkonstruktioner, maskinkomponenter og specialløsninger til en bred vifte af kunder på Bornholm og i Danmark, indenfor maskinproduktion, transportsystemer, fødevarer- og medicinalindustrien samt byggeriet.

Derudover servicerer KH Maskinfabrik de tilsvarende industrier, og er i gang med at tilføre servicering af offshore selskaber til kundelisten.

I 2020 flyttede KH Maskinfabrik ind i sin nyopførte fabrikshal på 3000 m2, og har etableret en meget bred maskinpark med over 30 dedikerede medarbejdere, heraf fem lærlinge og én elev.

Virksomheden har en række af de generelle og specifikke certificeringer til at levere til de mange brancher.

KH Maskinfabrik er ejet af Ocean Prawns og CD Holding v/ Claus Duevang.