– Jeg vil gerne lave mad, folk kender – men med en ekstra dimension. Ikke noget prætentiøst, men ærligt og smagfuldt. Man skal kunne komme ind og få en god oplevelse, uanset om man er til en hel menu eller bare vil dele lidt mad og et glas vin, fortæller Michael Brunshøj Tost, der særligt er spændt på, hvordan bornholmerne tager imod ting som dampede muslinger, løgsuppe og fiskesuppe.
– Men jeg har mindre kriller i maven over det, efter jeg har hørt folk kommentere menukortet. Jeg tror, folk er klar til at hoppe på noget, der er lidt anderledes i forhold til, hvad de har været vant til på torvet.
Supplerer hinanden
Det er første gang, ægteparret arbejder sammen professionelt, og hvor Michaels rolle er ret klart defineret i køkkenet, er Janettes rolle mindre fastlagt.
– Til at starte med er det bogholderi, arbejdsplan, pleje af personalet, men det er også at skrælle kartofler, hvis der er brug for det eller tage en opvask, forklarer Janette og reflekterer over, at hun nu er trådt ind i en helt ny branche.
– Jeg har da tænkt meget over, at jeg stopper med det, som jeg har lavet i 35 år og er god til. Men det er jo af egen fri vilje, og jeg vil gerne det her. Men det er heller ikke sådan, at jeg har en ambition om, at jeg skal udvikle mig inden for det her, eller jeg skal blive kok eller tjener. Indtil videre har der været masser af opgaver, og det er jeg faktisk sikker på, at der fortsætter med at være, siger hun og bakkes op af Michael.