Jensen-direktør efter arbejdsnedlæggelse: 'Hovedparten er her'
Ifølge direktør Morten Rask er de fleste medarbejdere mødt på arbejde igen efter fredagens arbejdsnedlæggelse. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

20. SEP 2021 • 08:45
Henrik Nielsen
Journalist

Jensen-direktør efter arbejdsnedlæggelse: 'Hovedparten er her'

Jensen Denmarks direktør, Morten Rask, skal have et møde med de medarbejdere, som nedlagde arbejdet fredag, fordi de mener, at virksomheden har brudt en aftale.

Fredag nedlagde en gruppe medarbejdere hos Jensen Denmark arbejdet. De fleste er mødt på arbejde mandag morgen, fortæller direktør Morten Rask.

– Jeg ved ikke, om alle sammen er mødt ind, men jeg ved, at hovedparten er her. Jeg ved ikke, om der er nogle, der er syge, siger han.

Morten Rask var ikke på kontoret i Rønne, da arbejdsnedlæggelsen skete, da han var ude at rejse.

– Jeg skal først have et møde med dem senere, så reelt set ved jeg ikke, hvad det går på. Vi skal have genopbygget lidt tillid til hinanden, og det gælder typisk begge veje på en eller anden måde. Så det sætter vi os ned og snakker om, siger Jensen-direktøren.

Ifølge Metal Bornholm oplever medarbejderne, at virksomheden har begået aftalebrud. Under coronanedlukningen blev en række timelønnede medarbejdere hjemsendt under en såkaldt force majeure-ordning, hvor de var sikret genansættelse, når produktionen kom i gang igen. Det er er denne aftale, medarbejderne mener, er brudt, fordi ledelsen har uddelegeret opgaver, der er øremærket de timelønnede, til en ansat, som ikke er omfattet af aftalen.

Ifølge Morten Rask er Jensen Denmark ikke blevet mødt med nogen krav af medarbejderne eller Metal Bornholm.



Flere nyheder