Industrien får ny formand: Det skal Kenn Kjellberg nu

Industrien får ny formand: Det skal Kenn Kjellberg nu
Kenn Kjellberg takker af som formand for DI Bornholm og overlader posten til Michael Almeborg. Arkivfoto: Berit Hvassum
16. JUN 2022 • 09:21
Henrik Nielsen
Journalist

Efter 11 år på formandsposten takker Kenn Kjellberg af. Han bliver afløst af næstformand Michael Almeborg.


Efter 11 år som formand for DI Bornholm takker Kenn Kjellberg af og overlader posten til næstformanden, som er direktør Michael Almeborg fra Ole Almeborg A/S. Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor den afgående formand beskrives som en engageret, tålmodig og indsigtsfuld talsmand for det bornholmske erhvervsliv.

Som formand for DI Bornholm har Kenn Kjellberg brugt en del tid på at sikre en god færgeforbindelse, bedre vilkår for Bornholms virksomheder og utallige dialogmøder med regionskommunens politikere og embedsfolk, og ikke mindst færgebetjeningen har optaget ham.

– Færgerne er vores kontakt til omverdenen, og mange virksomheder og borgere er afhængige af, at de sejler regelmæssigt og er til at betale. Men her som i alle andre dele af erhvervspolitikken er det vigtigt, at politikerne tænker langsigtet og sørger for, at løsningerne er fremtidssikret, siger han i pressemeddelelsen.

Mere tid til Mester

I DI's hovedsæde på Rådhuspladsen i København er der blevet lagt mærke til organisationens mangeårige lokalformand på Bornholm.

– Kenn Kjellberg er mester i konstruktiv dialog, og det har der været brug for gennem årene. Ikke mindst når debatten handlede om, at der var plads til forbedring i regionskommunens service over for de lokale virksomheder, siger chef for erhvervsudvikling Annette Christensen, der har ansvaret for de regionale foreninger i DI.

Kenn Kjellberg er direktør og daglig leder i Victor Vask A/S, og han vil bruge noget af sin nyfundne fritid bag roret på galeasen Mester. Der er reception på Green Solution House den 28. juni.