Her er Tidendes nye chefredaktør
Kristoffer Gravgaard. Pressefoto: Ritzau Scanpix

MEDIER | BORNHOLM | GRATIS
6. JUL 2021 • 10:07

Her er Tidendes nye chefredaktør

Bornholms Tidende har fundet sin nye ansvarshavende chefredaktør.

Den 1. september tiltræder Kristoffer Gravgaard stillingen, som har været ledig, siden Øjvind Hesselager forlod avisen midt i marts.

– Jeg glæder mig helt vildt til at lave fællesskabende journalistik på Bornholm. Bornholms Tidende er en fantastisk avis på en pragtfuld ø. Bornholm og Tidende kan udrette endnu mere godt i fremtiden, hvis vi står sammen. Det vil jeg sammen med resten af redaktionen bidrage til. Foran os har vi en stor opgave med at samle endnu flere bornholmere i det digitale fællesskab tidende.dk. Det kan vi kun gøre ved at forstå bornholmernes behov. Ved at tage ud og forstå læserne bedre – både dem, der lige har forladt tidende.dk, og dem, der lige er kommet til, kan vi udvikle fællesskabet, siger den kommende redaktør.

For ham er det vigtigt, at Bornholms Tidende gør tre ting godt:

– For det første skal vi holde magthaverne i ørene, både når kommunen indfører spærretid, og når trafikministeriet glemmer stabilisatoren til færgen. Derudover skal vi hjælpe bornholmerne med viden, der giver dem praktisk værdi til deres liv. Det kan være alt fra spændende arrangementer på øen over økonomiske tricks og til viden om nye kommunale regler. Den sidste vigtige del af Tidende er at dyrke debatten på Bornholm. Den skaber fællesskab og forædler demokratiet og dermed vores samfund, siger Kristoffer Gravgaard.

Den nye redaktør har de seneste ni år været ansat på Ritzaus Bureau senest som udviklingsdirektør. Den journalistiske karriere startede i Bydelspressen i København i 1995. Her startede han Lokalavisen Kartoflen, Strandvejens Lokaltidende og Rundetaarn Avis og udgav også Lokalavisen Rendestenen sammen med den journalistiske sprælle- og reklamemand Jacob Ludvigsen, som boede en stor del af sit liv på Bornholm. 

Kristoffer Gravgaard har siden da været med til at starte Metro Xpress, dagbladet Dagen, den islandske Nyhedsavisen og har tidligere været chefredaktør og direktør for Nyhedsbureauet Newspaq.

Han er gift med journalist Helene Marie Hassager. Sammen har de Max på 10 år og Leo på 6 år. Familien flytter ind i deres gamle fiskerhus i Helligpeder i forbindelse med den nye opgave.   Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder