Gudhjemdreng bliver medejer af restaurant

Gudhjemdreng bliver medejer af restaurant
Stina Øksenhøj Madsen og gudhjemdrengen Casper J. Johansen har overtaget restauranten på Skovshoved Hotel nord for København. Eget foto
NYHED | 30. MAR 2023 • 11:00
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
30. MAR 2023 • 11:00

Siden han flyttede fra Gudhjem, har Casper J. Johansen arbejdet i en række virksomheder i det københavnske restaurationsmiljø. Undervejs har han arbejdet sammen med Stina Øksenhøj Madsen, og de to har netop overtaget restauranten på badehotellet Skovshoved Hotel nord for København, og for første gang kan gudhjemdrengen kalde sig medejer af en restaurant.

– Stedet har stort potentiale, og vi vil gøre Restaurant Skovshoved til et kulinarisk samlingssted, siger Casper J. Johansen i en pressemeddelelse.

Restauranten holder åbent til frokost i bistrostil, til drinks og snacks, middage med vine og selskaber i alle anledninger. Stilen er nordisk-fransk, og fra husets største lokale er der udsigt over Skovshoved Havn og de gamle fiskerhuse. Nærheden til havet og havnen minder Casper J. Johansen om Bornholm, og der er Bornholms Kildevand på kortet, og kaffen bliver serveret i kopper fra Bornholms Keramikfabrik.