Gorm nomineret til pris

NOTITS | ERHVERV | Fredag 20. maj 2022 • 12:30
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ERHVERV | Fredag 20. maj 2022 • 12:30

En forbagt pizza har sikret Gorm's en nominering til Sol over Gudhjems produktpris.

Et enkelt produkt med bornholmsk islæt er blandt de nominerede til Sol over Gudhjems produktpris. Det er en af de forbagte pizzaer fra Gorm's' Take me home-serie. Piggy Potato-pizzaen kæmper mod South Harbour Café​s kyllingepastilla og Planteslagternes svampebøf i madkategorien.

Det fortæller Sol over Gudhjem på sin hjemmeside.

De nominerede i drikkekategorien er Pink Grapefruit fra Noda Copenhagen, Sprezzatura alkoholfri spritz fra Quench and Tickle og Æbleau æblebrandy fra Oremandsgaard Gods & Destilleri. I konfekturekategorien kæmper Rørvig Desserts Kong Gulerod, Jalm&B's Salty Caramel Sourdough og Nizeds citron-havreis om prisen.

Innovationskategoriens nominerede er Condiment #1 bønnesauce fra Contempehrary, Seaweed & Seed snack fra Wavy Wonders og konfekthapser fra Bælg.

Over 100 produkter er blevet bedømt af dommerne Hanna Sinivuori Schaldemose, Mikkel Maarbjerg, Francis Cardenau, Simon Olesen, Mads Battefeld og Thomas Rode Andersen. Den store finale foregår på havnen i Gudhjem lørdag den 25 juni, hvor dommerne smager igen.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT