Gorm nomineret til pris
En forbagt pizza har sikret Gorm's en nominering til Sol over Gudhjems produktpris.
Et enkelt produkt med bornholmsk islæt er blandt de nominerede til Sol over Gudhjems produktpris. Det er en af de forbagte pizzaer fra Gorm's' Take me home-serie. Piggy Potato-pizzaen kæmper mod South Harbour Cafés kyllingepastilla og Planteslagternes svampebøf i madkategorien.
Det fortæller Sol over Gudhjem på sin hjemmeside.
De nominerede i drikkekategorien er Pink Grapefruit fra Noda Copenhagen, Sprezzatura alkoholfri spritz fra Quench and Tickle og Æbleau æblebrandy fra Oremandsgaard Gods & Destilleri. I konfekturekategorien kæmper Rørvig Desserts Kong Gulerod, Jalm&B's Salty Caramel Sourdough og Nizeds citron-havreis om prisen.
Innovationskategoriens nominerede er Condiment #1 bønnesauce fra Contempehrary, Seaweed & Seed snack fra Wavy Wonders og konfekthapser fra Bælg.
Over 100 produkter er blevet bedømt af dommerne Hanna Sinivuori Schaldemose, Mikkel Maarbjerg, Francis Cardenau, Simon Olesen, Mads Battefeld og Thomas Rode Andersen. Den store finale foregår på havnen i Gudhjem lørdag den 25 juni, hvor dommerne smager igen.
NYT JOB
MEST LÆSTE

Te betronijns
Når man får noget ‘te betronijn(s)’, så får man det på kredit. I Bornholmsk Ordbog illustreres udtrykket blandt andet med følgende citat: ‘Hajn ræstar ju ejnhillu alt, så vi torr væl foie lâ’jn få mera te betronijngs’.
OM BORNHOLMS TIDENDE
LÆS AVISEN DIGITALT
Læs avisen på din computer
Download app til Apple
Download app til Android
Ansvarshavende chefredaktør: Kristoffer Gravgaard.
Bornholms Tidende, Nørregade 11-19, 3700 Rønne.
Hovednummer: 56903000. Redaktion: 56903081. CVR nr: 35244115
© Bornholms Tidende Tekst, grafik, billeder, video, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Bornholms Tidende forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indhold med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11b og DSM-direktivets artikel 4".
Generelle handelsbetingelser | Cookie- og Privatlivspolitik | Cookiedeklaration