Fugato udvider med flere kranbiler

Fugato udvider med flere kranbiler
Foto: Fugato
ENTREPRISE | BALKA | 5. JUL 2021 • 11:22
Henrik Nielsen
Journalist
ENTREPRISE | BALKA
5. JUL 2021 • 11:22

Fugato A/S har købt tre kranbiler af Jens Møller Gudhjem A/S. Det optimerer driften i begge virksomheder, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Vi manglede kapaciteten selv og har ofte stået i den situation, hvor vi måtte sende kunderne videre. Det har været irriterende og uholdbart. Da det kan optimere driften hos både Fugato og Jens Møller Gudhjem, var handlen oplagt, fortæller direktør Kristoffer Nothlev hos Fugato i pressemeddelelsen.

Kranbilerne skal fortsat servicere Jens Møller Gudhjem, og af den årsag forbliver de i de nuværende farver, men der kommer til at stå Fugato på bilerne. Der vil også være et velkendt ansigt bag rattet af den ene bil, da den ene chauffør har valgt at følge med bilen.

– Det er jeg yderst tilfreds med, da det gør det markant nemmere at servicere Jens Møller Gudhjem og de kunder, der følger med bilerne til Fugato, fortæller Kristoffer Nothlev.

Afdelingsleder Philip Fausing hos Fugato glæder sig til at få bilerne i gang. Det betyder dog, at han skal sætte sig mere bag skrivebordet end tidligere.

– Det er nødvendigt for at sikre kunderne, at de får præcis den service, de ønsker, og når de ønsker det, fortæller Philip Fausing i pressemeddelelsen.

Fugato er 100 procent ejet af Ocean Prawns, som også er delejer af Jens Møller Gudhjem.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 03-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Søndag eftermiddag - mandag morgen: Søndag nat nærmer vi os igen 2 kr./kWh. Priserne svinger lige omkring eller under 2,20 kr./kWh alt inkl. Det er mellem 00 og 06, at du kan hente en ekstra besparelse. Opdateret søndag 13.02. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning