Erhvervscenter hjælper virksomheder med at blive klar til energiø
Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

ENERGI | BORNHOLM | GRATIS
25. AUG 2021 • 10:44
Henrik Nielsen
Journalist

Erhvervscenter hjælper virksomheder med at blive klar til energiø

Interesserede virksomheder kan blive en del af indsatsen Klar til Energiø Bornholm, når Business Center Bornholm i efteråret inviterer til tre arrangementer, hvor virksomhederne hører om mulighederne for at samarbejde med store eller etablerede virksomheder inden for offshore-industrien.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Der vil være fokus på at finde de lokale virksomheders egne veje til at blive en del af de muligheder Energiø Bornholm giver.

– Vi håber, de bornholmske virksomheder har lyst til at være en del af energiø-fortællingen. Her er en oplagt mulighed for virksomhederne til at få sparring om netop deres virksomheds tilgang og muligheder i offshore-industrien. Eller mulighed for at blive en del af nogle af de mange andre opgaver, der måtte komme i forbindelse med etableringen af anlæg og infrastruktur.

– Der er plads til både dem, som allerede har arbejdet med offshore-industrien, og også til nye virksomheder, som ser potentialer og muligheder for netop deres virksomhed, siger erhvervschef Christa Lodahl fra Business Center Bornholm i pressemeddelelsen.

Sparring leveres af Next Step Challenge, der har et stort og vidtforgrenet netværk i offshore-industrien. De trækker på mange kontakter og krydrer forløbet med praktiske eksempler fra branchen, der kan komme de bornholmske virksomheder til gode.

– Vi synes, det er en meget interessant opgave. Vores tilgang til at arbejde med forretningsudvikling er meget hands-on. Det betyder, at vi på vores workshops kombinerer oplæg med introduktion til let forståelige modeller, der sætter virksomhederne i stand til at overføre viden fra oplæg til relevans for deres egen virksomhed og position i markedet, siger økonomichef Noor Meng fra Next Step Challenge i pressemeddelelsen.

Tilmelding sker via Business Center Bornholm. Deltagerantallet er begrænset, og pladserne vil blive tildelt efter først til mølle-princippet.Flere nyheder