Axel Sørensen køber konkurrent

Axel Sørensen køber konkurrent
Morten Tarp og Brian Tarp har købt Kofoeds VVS Aps af Kristoffer Kofoed Lauritsen, som køber sig ind i Axel Sørensen VVS Aps. Eget foto
NYHED | 27. SEP 2023 • 11:49
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
27. SEP 2023 • 11:49

Kofoeds VVS bliver købt af Axel Sørensen VVS.

Der er nyt i VVS-branchen på Bornholm. Axel Sørensen VVS Aps køber Kofoeds VVS Aps af Kristoffer Kofoed Lauritsen, som samtidig køber sig ind i Axel Sørensen VVS Aps og bliver medejer.

– Med denne handel ser vi, at vores vvs-afdeling bliver styrket med en ny medejer og får et bredere fundament, vi kan bygge videre på, udvide vores forretning og fortsat yde det bedste for vores kunder, fortæller direktør Brian Tarp hos Axel Sørensen i en pressemeddelelse.

Kristoffer Kofoed Lauritsen er uddannet vvs'er og vvs-installatør og har med sin brede, faglige erfaring opbygget en enkeltmandsvirksomhed med stor kundekreds. Med opkøbet bliver han Axel Sørensen VVS' daglig leder og autoriserede vvs-installatør, og sammen med brødrene Tarp udgør han ledelsen hos Axel Sørensen VVS.

– Vi ser frem til at få arbejdstøjet på og bygge videre på vores vvs-afdeling og med Kristoffer ved roret bibeholde og udvikle de synergier, der er med vores el- og ventilationafdeling her hos Axel Sørensen A/S, fortæller Brian Tarp, som sammen med sin bror, Morten Tarp, er hovedejer i Axel Sørensen A/S.

Opkøbet sker per 1. oktober.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 11-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag eftermiddag - tirsdag morgen: Prisniveauet efter weekenden ser svagt stigende ud - helt som det plejer. Det ser ihvertfald ud til, at nattens lave priser ikke varer ved. Derfor... brug strømmen mellem 00-06, hvis du kan. Opdateret 13.15. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning