Udskriv nu det valg

SYNSPUNKT | ABONNENT | 3. OKT 2022 • 12:30
Af:
Danny Christensen
Nørregade 42
Allinge
SYNSPUNKT | ABONNENT
3. OKT 2022 • 12:30

Regeringens besøg rundt omkring er panik før lukketid, skriver Danny Christensen.

Af Danny Christensen, Nørregade 42, Allinge

LÆSERBREV

Hvor var det dog rigtigt set, da fredagens leder påpegede det ligegyldige og overflødige besøg af hele to ministre på Bornholm ude i Bornholms Lufthavn, opstillet foran tre-fire mediefolk, og to udskiftningsparate og malplacerede F-16-jagere, der efter sigende skal forsvare Bornholm mod angreb, hvis det altså sker i dagtimerne.

Denne parodi på et aktivt forsvarsberedskab, der efter sigende skal vise den almindelige bornholmer, at vi skam ikke bliver svigtet, og at den nuværende regering tager den internationale trussel særdeles alvorligt.

Hvem er det de to ministre tror de imponerer og beroliger med et så overflødigt besøg, her kun en uge før valgudskrivelsen?

De tre-fire pensionister, som TV2 Bornholm helt ideforladt interviewede foran et supermarked. De udtalte samstemmende, at de skam var noget så urolige for truslen østfra. Bemærkelsesværdigt og tåbeligt var ligeledes Mette Frederiksens sidste øjebliks besøg i London dagen efter.

Hun kom ikke en gang igennem med en udtalelse til den internationale presse foran Downing Street, som alle andre statsledere ellers gør.

Hverken DR eller TV 2 havde nemlig ulejliget sig derover med en mikrofon.

Hvad er det for et signal regeringen i panik prøver at sende med alle disse sidste øjebliks rundrejser? Deres uformåenhed? Deres alt for ringe indflydelse her kun en uge før den påtvungne valgudskrivelse?

Det er særdeles uklædeligt med alt denne påtvungne, overbeskyttende, og omklamrende adfærd. Panik før lukketid, forledes man til at sige.

Se så at få udskrevet det valg, nu.