Debat: Biblioteket skal ikke flyttes, der skal tilbygges
– Vil det være muligt på Biblioteket at skabe en tilbygning som et auditorie med forskudte højder? spørger Hanne Mailand fra Allinge. Foto: Jacob Jepsen

| GRATIS
13. JUN 2021 • 18:00
Af: Hanne Mailand, Søndergade 3, Allinge

Debat: Biblioteket skal ikke flyttes, der skal tilbygges

LÆSERBREV

Hvis det ender med, at placeringen af Biblioteket i Rønne bliver, hvor det er, hvilket vel er mest fornuftigt og mest praktisk, vil jeg her komme med et forslag.

Biblioteket er, som det er indrettet, utidssvarende. Det signalerer (lidt skrapt) som at handle ind i Netto. Børneafdelingen er fin, men voksenafdelingen mangler inviterende områder til studie og fordybelse.

Det er ikke nok med nogle strittende lænestole. Måske en god arkitekt vil kunne løse det.

Værre endnu er den store møde – og foredragssal. Til meget store forsamlinger med fyldte langborde, kan det gå, men til foredrag med for eksempel 40 personer placeret ved samme langborde, hvor de nederst placerede dårligt kan høre, hvad der bliver sagt, især hvis lydanlægget ikke fungerer, det er så uinspirerende for både foredragsholderen og for de medvirkende – og det tilmed i dårlig belysning.

Her vil jeg spørge: Vil det være muligt på Biblioteket at skabe en tilbygning som et auditorie med forskudte højder? Det vil egne sig til det antal, der befinder sig mellem de små mødelokaler og det store "tomme" rum.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder