Pop up-restauranten åbner torsdag den 19. juni, altså dagen inden konkurrencen begynder, og der vil også være åbent fredag og lørdag med løbende udskiftning af både kokke og anretninger.
Udover Mikkel Marschall selv består dette års all stars af Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro, Daniel Kruse Det Røde Pakhus, Jonas Mikkelsen Frederiksminde, Henrik Jyrk Dining by Jyrk, David Fischer Hos Fischer, Kristoffer Madsen Molskroen og Gabriel Hedlund Kragerup Gods og tidligere Vollmers.
Sol over Gudhjem fik i efteråret grønt lys til, at man kan Gudhjems store parkeringsplads til kokkekonkurrencen, og allerede dengang puslede Mikkel Marschall med tanker om at udvide konceptet.
– Der er mange gæster, som mener, at det er langt at rejse for én dag. Så hvis vi kan udvide til to dage, ville det være mere attraktivt både for kokkene og gæsterne. I branchen kalder folk det for ”Roskilde Festival for kokke”. Vi sætter et frygteligt stort arrangement op, for bare én dag. Jeg så det gerne udvikle sig til at blive lidt mere som en festival over flere dage, lød det fra Mikkel Marschall.
Restaurant All Stars kommer dog til at have plads i en stemningsfuld tipi midt på Gudhjem Havn, oplyser Sol over Gudhjem, der også bebuder, at den nye pop up-restaurant kommer til at ligge på et prisniveau, hvor alle kan være med.