Tysklandsruten lukker ned helt frem til påske
Færgen Hammershus kommer ikke til at sejle til tyske Sassnitz før til foråret i påsken 2021. Arkivfoto: Berit Hvassum

| GRATIS
9. NOV 2020 • 12:37
Af: torben-oestergaard-moeller

Tysklandsruten lukker ned helt frem til påske

SEJLADS

Bornholmslinjens rute mellem Rønne og Sassnitz bliver lukket ned frem til påsken 2021. Corona-restriktioner har fjernet tyskernes muligheder for at komme til Bornholm, og der er ikke længere tro på, at den tyske del af vintersæsonen kan reddes.

Det oplyser Molslinjen i en pressemeddelelse, som fortsætter:

Færgen Hammershus kommer dermed ikke til at sejle til tyske Sassnitz før til foråret i påsken 2021.

– Traditionelt er tyskerne i god tid, når de booker rejser. Tiden er desværre så fremskreden nu, at vi ikke længere kan mobilisere troen på, at tyskerne får mulighed for at komme til Bornholm, lyder det fra Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard, i pressemeddelelsen.

Men trods tyskernes fravær kan rederiet stadig mobilisere optimisme omkring jul, nytår og vinter på Bornholm. For danskerne kan stadig rejse.

– Vi har set Bornholm være voldsomt populær hen over sommeren, sensommeren og efteråret. Danske gæster har jo i stort tal søgt mod øen – og den tendens, forventer vi, holder ved. Vi kan se, at vi lige nu har flere bookinger frem mod jul, end vi havde sidste år, siger Jesper Skovgaard.

Derfor vil Bornholmslinjen sammen med Destination Bornholm nu rette marketingskytset væk fra Tyskland og i stedet bruge kræfterne på at fortælle danskerne alle de gode historier om Vinter Bornholm.


– Ruten til Sassnitz er vigtig for Bornholm og for os. Vi får det bedste ud af dette midlertidige stop, og så vil vi glæde os til at sejle til Tyskland igen til påske, siger Jesper Skovgaard.

Lige nu er det planen at sejle den første tur mellem Rønne og Sassnitz den 27. marts 2021.

Den 8. oktober kunne Bornholms Tidende fortæller, at Bornholmslinjen oplyste, at den ville indstille sejladsen mellem Rønne og Sassnitz fra den 1. november til og med den 17. december, men det kom altså ikke til at holde stik.

 

Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder