Trøst: Konservative fastholder valgforbund
Jacob Trøst, formand og spidskandidat for Det Konservative Folkeparti på Bornholm. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

POLITIK | BORNHOLM | GRATIS
1. SEP 2021 • 12:46
Torben Østergaard Møller
Journalist

Trøst: Konservative fastholder valgforbund

Det Konservative Folkeparti på Bornholm fastholder deres valgforbund med Kristendemokraterne og de radikale og har fortsat et godt samarbejde med Venstre.

Det oplyser Jacob Trøst, spidskandidat og formand for Det Konservative Folkeparti på Bornholm, i en pressemeddelelse. Han understreger, at der fortsat er en samlet blå blok, og at den arbejder på en fælles politisk retning, selv om der er indgået tekniske valgforbund i mindre grupper for at undgå stemmespild.

Jacob Trøst holder løbende møder med Venstres spidskandidat, Søren Schow, for at Venstre og de konservative kan fastholde et godt samarbejde og hjælpe hinanden med at få indflydelse med den borgerlige politik. De er blandt andet enige om, at vejen ud af problemerne i kommunen er investeringer og ikke besparelser, for blandt andet at kunne tiltrække arbejdskraft og nye beboere til Bornholm.

Om Venstres valgforbund med Nye Borgerlige udtaler Jacob Trøst i pressemeddelelsen:

– Vi blander os ikke i, hvem Venstre indgår i valgforbund med. Vi mener selv, at vi står godt i vores eget valgforbund, hvor Kristendemokraterne allerede har inviteret os til medindflydelse på de aktuelle budgetforhandlinger i regionskommunen, selv om de ikke havde behøvet det. Det er vi dem taknemmelige for, og det tegner lovende for et kommende samarbejde. Samtidig kan vi se, at de konservative og de radikale også kan blive enige om en fælles økonomisk politik på Christiansborg, så det kan vi helt sikkert også på Bornholm.

 Flere nyheder