Teater markerer genåbning med nyt program

Teater markerer genåbning med nyt program
Kevin Doyles multimedieoptræden "Svaneke" er et af 12 tilbud i Bornholms Teaters sæsonprogram. Foto: Jacob Jepsen
| 5. MAJ 2021 • 09:47
Henrik Nielsen
Journalist

5. MAJ 2021 • 09:47

KULTUR

Torsdag må teatre åbne igen, og det markerer Bornholms Teater ved at præsentere sit nye sæsonprogram med 12 forestillinger. Samtidigt udbyder teatret sit sæsonkort, fremgår det af en pressemeddelelse.

Den første og største forestilling i programmet er "Fisk", der har premiere den 21. august. Derefter følger en perlerække af forestillinger fra september til og med maj, hvor "Oberstinden" instrueret af Pia Rosenbaum lukker og slukker sæsonen.

– Denne sæsons program er proppet til bristepunktet med fantastiske forestillinger, og man kan sige, at det nærmest er en symbolsk manifestation af vores lyst og trang til igen at kunne invitere publikum tilbage i vores skønne teaterhus og mærke deres reaktioner på dét, der foregår på scenen. Helt live og uden filter, siger teaterchef Jens Svane Boutrup i pressemeddelelsen.

Programmet indeholder blandt andet en egenproduceret nyfortolkning af Ludvig Holbergs kendte komedie "Erasmus Montanus", multimedieoptrædenen "Svaneke" skabt af den amerikanske teatermand Kevin Doyle og "Pelle Erobreren, kap. 1". hvor fattige svenske indvandrere er skiftet ud med frihedssøgende flygtninge fra Mellemøsten og Afrika.

Det trykte sæsonprogram er undervejs, men alle forestillingerne ligger klar til bestilling på Bornholms Teaters hjemmeside.