Svigermor flytter med: Bornholmer overtager Danhostel Sandvig og ansætter to

Svigermor flytter med: Bornholmer overtager Danhostel Sandvig og ansætter to
| 2. SEP 2019 • 09:18
Af:
Redaktionen

2. SEP 2019 • 09:18
37-årige Line Juhl Kronow og hendes mand Peter er de nye ejere af Danhostel Sandvig. Dermed vender en bornholmer hjem til Bornholm efter 15 år i København.

Line Juhl Kronow er født og opvokset på Bornholm. Hun og hendes mand startede processen med at købe Danhostel Sandvig i marts i år, hvor tankerne om at flytte til Bornholm og investere i vandrerhjemmet begyndte.

Peter er oprindeligt uddannet bygningssnedker, og Line har siden 2012 været ansat på Danhostels hovedkontor i København. Parret ønsker at drive Danhostel Sandvig videre i sammen ånd som de tidligere ejere. De overtager stedet officielt 1. januar næste år og forventer at åbne for sæsonen 1. marts. Parret forventer at ansætte to fuldtidsmedarbejdere i det nye år.

– Vi glæder os rigtig meget til at skulle drive Danhostel Sandvig fra det nye år. Vi har allerede en række ønsker og planer for stedet, men allervigtigst for os er det at bevare den stemning og den ånd, som det tidligere værtspar Bettina og Per har været med til at skabe, fortæller Line Juhl Kronow.

– Vi ønsker at drive et Danhostel som er rummeligt og som har plads til at byde alle typer gæster velkommen. Vi kommer løbende til at starte renovering af værelserne og storkøkkenet, siger hun.

De nye ejere vil primært benytte sig af lokale leverandører, når der skal købes ind til vandrerhjemmet. Desuden vil de arbejde på at få flere gæster til Danhostel Sandvig uden for højsæsonen.

– Vi har til en start valgt at bosætte os på selve vandrerhjemmet sammen med vores datter Mia. Ud over os vil Peters mor også flytte med til Bornholm. At vi bor på selve vandrerhjemmet gør, at vi let kan åbne op for overnatninger også udenfor højsæsonen. Vi synes, at det er utroligt vigtigt, at vi sammen med de mange andre erhvervs- og butiksdrivende på Bornholm er med til at styrke turismen udenfor højsæsonen til gavn for os alle herovre, og vi ser meget frem til at kunne yde vores bidrag til at styrke turismen på Bornholm på alle tider af året, siger Line Juhl Kronow.

Line Juhl Kronow kommer til at tage sig markedsføringen, som hun har erfaring med fra sit job på Danhostels hovedkontor. Desuden vil hun være ansvarlig for receptionen, medarbejderne og administrationen

Hendes mand Peter vil tage sig af alt vedrørende køkkenet, vedligehold af stedet samt den kommende renovering.