Stor interesse for nye studieboliger i Rønne

Stor interesse for nye studieboliger i Rønne
Foto: Berit Hvassum
| ABONNENT | 18. APR 2021 • 13:53
Jakob Marschner
Journalist
| ABONNENT
18. APR 2021 • 13:53

45 små huse, alle med skråt tag. 25 lejligheder med to værelser på 44 kvadratmeter – og 20 lejligheder med et værelse og 32 kvadratmeter, alle med hems. Lyst og moderne og under 10 minutter til fods fra Campus Bornholm.

Bornholms Boligselskabs nye studieboliger på Smallesund i Rønne står efter planen klar til studiestarten efter sommerferien. Og interessen har været stor. Flere end 50 er skrevet op, og i weekenden blev det antal overgået af besøgende, da boligselskabet holdt åbent hus og viste en af de "store" lejligheder frem indefra.

– Der var pænt med besøg, da vi startede i torsdags, og i dag har her vel været omkring 30 familier. Sådan at forstå at nogle kommer to, og andre kommer én, fortæller boligselskabets formand Birger Hjorth Hansen.

– I maj skriver vi ud til dem, der har skrevet sig op for at høre, om de stadig er interesserede. For til den tid skal vi have skrevet nogle kontrakter, siger han.

Grunden på Smallesund var tidligere et grønt område med buske og træer – og ikke mindst krat efter mange år, hvor den ikke har været benyttet. Bornholms Boligselskab så dog muligheder.

– Med så kort afstand til campus er det en grund, som vi længe har været interesserede i. Jeg tror helt sikkert også, at alle lejlighederne vil blive lejet ud fra start, siger Birger Hjorth Hansen.