Så er der blåhaj på menuen: Det er meget hyggeligt at prøve noget andet
Hasle Røgeri har forlænget sæsonen. Foto: Berit Hvassum

31. OKT 2020 • 22:02 • AF HOLGER-LARSEN • GRATIS

Så er der blåhaj på menuen: Det er meget hyggeligt at prøve noget andet

Hasle Røgeri lancerede under forårets nedlukning et take away-tilbud, og det har man valgt at fortsætte med.

Røgeriet har forlænget sæsonen og satser på at holde åbent frem mod jul, og i øjeblikket kan man købe gratineret blåhaj med frisk pasta med hjem.

– Det er normalt røgede sild, laks, makrel og ål, folk går efter. Nogle gange kan det være meget hyggeligt at prøve noget andet, og nu har vi tiden til det, siger Søren Heide Jensen, der er medejer og daglig leder på Hasle Røgeri.

SENESTE NYHEDER

15. MAJ 2021 • 10:45 • GRATIS
Petanquesporten fejrer 25 år på Bornholm
15. MAJ 2021 • 08:03
Leder: Fedtnesscentre
14. MAJ 2021 • 17:10 • GRATIS
Gæsten er klar med sommerens program

MEST LÆSTE BORNHOLM

14. MAJ 2021 • 11:43 • GRATIS
Butik i Gudhjem flytter
13. MAJ 2021 • 17:25 • GRATIS
Sildefesten er aflyst
14. MAJ 2021 • 17:10 • GRATIS
Gæsten er klar med sommerens program
14. MAJ 2021 • 07:20 • GRATIS
Lokal syp er med i finalen
14. MAJ 2021 • 10:56 • GRATIS
Tekniske problemer giver forsinkelser

Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitik



Hotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.