Nyt teststed i Gudhjem
Der kommer et nyt teststed i Gudhjem midt i maj. Foto: Berit Hvassum

11. MAJ 2021 • 15:21 • AF ANETTE VESTERGAARD • GRATIS

Nyt teststed i Gudhjem

Borgere og gæster i sommerlandet får nye muligheder for at blive testet fra midten af maj, når Region Hovedstadens akutberedskab åbner yderligere tre teststeder i Nordsjælland og et på Bornholm.

Det sker ifølge Ritzau for at være klar til de mange turister og feriegæster, der tager i sommerhus og holder ferie i regionen. 

I Nordsjælland åbner der hurtigtest-steder i Liseleje, Gilleleje og Hornbæk, og på Bornholm kommer det et teststed i Gudhjem. Formanden for sundhedsudvalget Christoffer Buster Reinhardt (C) er glad for flere testmuligheder i sommerperioden:

– Det skal være let tilgængeligt at få en coronatest i sommermånederne, hvor der er et stort rykind af turister. Derfor opgraderer vi testningen i de nordsjællandske kystbyer og på Bornholm, der er store sommerferie destinationer med mange flere beboere om sommeren end om vinteren, siger han.

Det ligger endnu ikke fast, hvor i Gudhjem det kommende testcenter skal placeres. Det kræver blandt andet en byggetilladelse at åbne et testcenter, og derfor er kommunen med inde over fra starten.

– Lige nu er de rundt og kigge. Jeg ved ikke hvornår de finder ud af, hvor det skal ligge, men jeg tvivler ærlig talt på, at det falder helt på plads i denne uge, siger kommunikationskonsulent i Region Hovedstaden Sofia Zafirakos.

 

 
Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.