Ministers besked til minkavler, der lever af sin mands pension: Der bliver arbejdet på højtryk
Staten arbejder på højtryk for at få udbetalt erstatning til de tidligere minkavlere. Det svarer minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Rasmus Prehn (S) på et spørgsmål fra folketingsmedlem Peter Juel-Jensen (V). Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

NYHED | BORNHOLM | MEDLEM
23. NOV 2021 • 11:30
Henrik Nielsen
Journalist

Ministers besked til minkavler, der lever af sin mands pension: Der bliver arbejdet på højtryk

Tidligere minkavler har fortalt til Tidende, at hun lever af sin mands pension, mens hun venter på erstatning. På den baggrund har folketingsmedlem Peter Juel-Jensen stillet en række spørgsmål til minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Rasmus Prehn (S), som nu har svaret.
Der bliver arbejdet på højtryk for at sikre, at landets minkavlere hurtigst muligt får udbetalt deres erstatningerne, og at de får en fair og grundig behandling. Det er hovedbudskabet i et svar, som minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Rasmus Prehn (S) har givet Peter Juel-Jensen (V). Det bornholmske folketingsmedlem havde stillet ministeren en række spørgsmål på baggrund af tidligere minkavler Linda Mortensens udtalelser til Tidende, hvor hun blandt andet fortalte, at hun lever af sin mads pension, mens hun venter på sin erstatning.

Vil du have adgang til TidendeFørste måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto

Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder