Mette Frederiksen på Facebook: Jeg skal til Bornholm
Mette Frederiksen besøgte i 2019 Rønne. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

31. MAR 2021 • 13:25 • AF TORBEN ØSTERGAARD MØLLER • GRATIS

Mette Frederiksen på Facebook: Jeg skal til Bornholm

POLITIK

Der har været lidt hemmelighedskræmmeri om præcis, hvor og hvornår statsminister Mette Frederiksen besøger Bornholm på mandag den 5. april for blandt andet at deltage i markeringen af 75 året for de sovjetiske troppers afrejse. 

Det har formentlig skyldtes sikkerhedshensyn, man at hun kommer ligger i hvert fald nu fast, eftersom hun på Facebook skriver:

"Jeg går på påskeferie senere i dag. De næste dage handler om familien, foråret i vaser indenfor og solen udenfor. Og bøger. Ny dansk litteratur. Fra både indsigtsfulde Bengtsson og fra gode Benn Q. Holm, hvis forfatterskab gav mig meget glæde i 90’erne. Jeg glæder mig til genhøret. Og til sidst Isabel Allende. En af mine absolut yndlings forfatterinder. Tyvstartede i går aftes. Gribende historie om Den spanske borgerkrig.

På mandag er jeg tilbage på arbejde. Her besøger jeg Bornholm i anledningen af 75-året for øens befrielse. Jeg håber, I får en god påske. Jeg håber også, vi alle passer godt på hinanden. Mutationerne udfordrer os, og vi har stadig behov for at holde smitten nede, indtil vi får vaccineret mange flere danskere. Og endelig et sidste håb. Vi er ikke bedre end den måde, vi taler til hinanden på. Måske vi kunne bruge påsken på at skrive ordentligt til og om hinanden. Pas godt på hinanden".
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.