Artikel rettet: Melsted Badehotel blev solgt til udbudsprisen på 14,5 millioner kroner

Artikel rettet: Melsted Badehotel blev solgt til udbudsprisen på 14,5 millioner kroner
Melsted Badehotel. Foto: Berit Hvassum
| ABONNENT | 20. JAN 2021 • 10:06
Jakob Nørmark
Journalist
| ABONNENT
20. JAN 2021 • 10:06

EJENDOMSHANDEL

Melsted Badehotel blev i december solgt for 14,5 millioner kroner. Bornholms Tidende begik en alvorlig fejltagelse i første version af denne artikel, da vi skrev, at salgsprisen var 11,6 millioner kroner. Fejlen skyldes, at salget bestod af to matrikler, Melstedvej 27 og 29. Det velbeliggende badehotel, der ligger på nummer 27, bliver solgt sammen med et bindingsværkshus, og det meste grunden omkring hotellet hører til husets matrikel, oplyser ejendomsmæglerfirmaet Mads Bruun Bornholm, der forestod salget. Prisen på selve hotellet var 11,6 millioner kroner, mens den anden matrikel blev solgt for 2,9 millioner.

Sælgeren af Melsted Badehotel, Michael Almeborg, havde sammenlagt betalt 11,4 millioner kroner for de to adresser, da han overtog badehotellet i april 2018.

– Jeg købte hotellet med hjertet, nok mere end med hovedet. Det er et fantastisk historisk sted, som jeg havde en ide om, at jeg kunne give et løft, således at Melsted Badehotel igen blev et af øens foretrukne spise- og overnatningssteder, hvilket i den grad er lykkedes, sagde Michael Almeborg, der er direktør i Ole Almeborg A/S, da badehotellet blev sat til salg.

De nye ejere af badehotellet er selskabet Hotels Holding ApS, som er et datterselskab i koncernen Hansen og Langeland ApS. Hverken hotel- eller restaurantdriften vil blive berørt af salget, og de nuværende forpagtere, Steen Berthelsen og Camilla Faaborg-Andersen, vil fortsætte med at drive badehotellet frem til udgangen af 2021, oplyste køberne, da nyheden om handlen blev offentliggjort i december.

Bornholms Tidende har rettet artiklen torsdag den 21. januar 2021 klokken 09.38. Vi beklager fejlen